Warning: A non-numeric value encountered in /customers/0/1/2/arvikabc.com/httpd.www/LightNEasy/common.php on line 18 Vi vill tacka - Arvika Boxing Camp - Thaiboxningsgym (Muay Thai)

Vi vill rikta ett speciellt tack till...

Marcus på reklam och media-företaget Edata för att han hjäpt oss att framställa vår nya hemsida. Tack Marcus Du har gjort ett kanonjobb!

Birgitta Lind Som hjälpt oss ta fram vår klubblogga. Tack för att du stod ut med oss när vi krånglade och ville ha en annan variant efter att den första redan fixerats och färdigställts. Till slut blev i alla fall alla nöjda och resultatet blev kanon!

Våra sponsorer JWK Bygg&Interiör, Bygg Companiet, ABilar, Fastighets AB Vägmästaren, Ringens Psykoterapi, KVT, Tigèrs Plattsättning samt övriga företag och privatpersoner som bidrog till att få ihop 30.000Kr till vårt deltagande på JVM i Malaysia.

Okänd donator Damen som knackade på och skänkte oss sin dotters boxhanskar, benskydd, huvudskydd mm. Bättre att det kommer till användning än att det skall ligga hemma i en låda och damma, tycket hon. Ett stort tack!

Henrik Ohlsson i Koppom för att han gav oss idéen om stödmedlemskap. Henrik, Du är vår första stödmedlem, Du och alla andra stödmedlemmar kommer sjävklart informeras när det händer något av intresse i och runt ABC. Tack Henrik!

Lars på företaget Reklamtryck i Charlottenberg. En smidigare person att jobba med får man leta efter. Dessutom mycket noggrann, 51% billigare än konkurent i Arvika... och dessutom toppkvalitet på kläderna...ja... mer kan man inte begära.

Alla utövare i ABC för att Ni har så ödmjuk och go attityd på alla träningar. Även om det ibland är rätt hårda tag i ringen så finns alltid känslan av ödmjukhet och respekt mot varandra och det känns så jäkla bra!

Martin som först försökte hjälpa oss med hemsidan. Även om Du inte kom riktigt i mål så såg jag att det var en hel del jobb Du lagt ned och det skall Du ha all heder för. Tack Martin.

Daniel för att på bästa sätt ställt upp och tränat oss i 15 dagar, 2 st tretimmarspass om dagen!!! Alla jag pratat med har har uttryckt sin belåtenhet med den träning som varit, och jag själv instämmer i det till fullo! Tack Daniel det har varit ett nöje att få träffa Dig, både som människa privat, och som tränare.